Het seizoen is weer begonnen!

Afgelopen donderdag is de foodtruck pizzametpazzi weer uit de stalling gehaald om voor het eerst in 2017 te gaan pizzabakken. We waren te gast bij JIP, groothandel in verpakkingen. De pizzatrailer werd met de rug in de wind geplaatst, zodat de gasten beschut hun pizza’s konden eten.

De pizzaoven had langer werk om op temperatuur te komen, maar rond 17.30 konden de eerste pizza’s in de oven. De geuren komen je tegemoet van vers deeg, knoflook, tomaat en verse basilicum, en dat in combinatie met de rooklucht. Het personeel van JIP is al nieuwsgierig geworden naar de pizza’s en na een baktijd van ongeveer anderhalve minuut zijn de eerste pizza’s klaar.

Per keer gaan er drie in de oven. Normaal gesproken kunnen er 5/6 pizza’s tegelijk in de oven, maar met 3 is het praktischer. Het deeg is vandaag stugger, omdat de kou toch even meespeelt. Een napolitaanse pizza mag niet groter dan 35 cm zijn, maar vandaag moet ik blij zijn dat ze tussen de 25/30 cm zijn. De smaak is volgens het personeel super en voor dit soort complimenten doe je het dan ook. JIP bedankt voor de gezellige avond en wellicht tot in de zomer!

Meer weten?

Ben je op zoek naar een unieke eet ervaring voor je gasten en wil u een echte pizza foodtruck huren?

Reserveer dan onze Pizza met Pazzi food truck voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest, tuinfeest bruiloft, evenement of verjaardag of gewoon bij u aan huis.

Tips, recepten & verhalen van Pizza met Pazzi

Ontdek de geheimen van de echte Napolitiaanse pizza

Duik met ons in de wereld van de echte Napolitaanse pizza. Hier delen we onze beste tips, laten we zien hoe je zelf een perfecte pizza kunt maken en vertellen we de verhalen achter onze passie. Laat je inspireren door traditionele recepten en unieke inzichten die je dichter bij de kunst van het pizzabakken brengen.