Een echte Pizza foodtruck Huren

Pizza foodtruckDe Pizza met Pazzi pizza foodtruck is ook te huur. Onze pizzeria op wielen levert jou en je gasten traditionele pizza’s bij u op locatie. Denk aan een tuinfeest, een bruiloft, een bedrijfsfeestje, buurtfeest, schoolfeest, evenement, alles is mogelijk.

Onze pizza oven op wielen komt al naar u toe vanaf slechts €175,-. Daarbij komt de prijs van de pizza’s. Deze kosten – afhankelijk van de ingrediënten en afstand – ongeveer €10,- per stuk bij een proeverij. De minimale afname’s zijn afhankelijk van zomer of winter periode. De prijzen zijn excl. btw.

Pizza Proeverij! U heeft vast een favoriete pizza die u meestal besteld in een pizzeria. Met de pizza proeverij worden verschillende pizza’s geserveerd en zult u verrast zijn door de verschillende smaak belevingen. Wij kunnen hierbij ook een leuk voorgerecht en nagerecht aanbieden, waarbij de oven bij elke gang wordt ingezet.

Als mobiele pizzabakker kunnen wij u een echte italiaanse sfeer bieden. De pizza foodtruck heeft een afmeting van 500x190cm. De pizzaoven heeft een binnen diameter van 120 cm en hier kunnen 6 pizza’s tegelijkertijd in. De pizza’s worden klaargemaakt op een pizzawerkbank van 150 breed. De werkbank heeft een koelkast en een koelvitrine, zodat de toppings vers blijven.

Een italiaanse pizzaoven op wielen!

Bij ons kunt u een pizza foodtruck huren met een MP Forni oven. Deze ovens behoren tot de beste op de markt en worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit van hun materialen in vuurvaste klei.

MP Forni bouwt ovens met statische en roterende vloer voor de Napolitaanse pizza. Elke oven is uniek en kan worden gepersonaliseerd volgens de behoeften van de klant. Elke oven is volledig handgemaakt met bakstenen en vuurvaste materialen die zijn gecertificeerd voor een hoge gebruikscapaciteit met minimaal energieverbruik.

 

Wilt u zelf pizza’s gaan bakken?

Naast onze mobiele pizza foodtruck hebben we ook een kleinere pizzaoven voor de verhuur. Laat uw gasten zelf hun pizza maken en geniet van de heerlijkste pizza’s. De pizza oven is de jongste telg uit de valoriani ovens en is van italiaanse kwaliteit. U kunt hier niet alleen pizza’s in maken maar ook broden, vlees- en vis gerechten, oven schotels enz.

De huur van de houtgestookte pizzaoven is inclusief 1 zak hout (standaard hoeveelheid), gebruik van de pizzaschep, ovenborstel en een pizza-pletter. Met een pizzapletter worden de pizzabollen omgezet naar een perfecte bodem. Er worden wel transportkosten gerekend, maar eventueel kunt u de oven zelf transporteren.

TIP: Bestel de pizzabollen bij Pizza met pazzi, dan heeft u pizzadeeg volgens napolitaans recept!

Voor meer informatie mail naar info@pizzametpazzi.nl of neem contact op met het volgende nummer: 06 10 54 97 65

Onze pizza’s maken jouw feest compleet!