PIZZA DINER OP JE BRUILOFT

Een diner met pizza’s of je bruiloft? Een festival style diner waarbij iedereen gezellig onze verschillende pizza creaties proeft? Eventueel met anti pasti of salades en als afsluiter een heerlijke panna cotta of tiramisu? Dan is pizza met pazzi een geschikte partij! Met onze grote houtoven brengen wij sfeer aan uw feest en wij kunnen zowel binnen als buiten de pizza’s bakken. De pizza’s worden belegd met pure pazzi en dat proef je.

Impressie pizza feest: https://www.youtube.com/watch?v=M8k78PCK4fM

Bij de verschillende gangen proberen wij zoveel mogelijk de oven in te zetten. Zo bakken wij ons eigen brood en dat doen wij met de rest warmte van de oven. In de ochtend is de oven nog warm van de vorige avond en dan juist geschikt voor het broodbakken. Daarnaast maken wij van het deeg brood dippers en deze worden ook vaak bij de anti pasti geserveerd.

Heeft u wel eens een pizza als nagerecht gehad? Kent u de Nutella pizza? Wij maken een ster pizza en deze wordt naar wens belegd, maar meestal met nutella, munt en suikerpoeder. Als finishing touch kan er ijs of vers fruit bij worden geserveerd. Een verrassende pizza en vooral de kinderen zullen hiervan smullen.

Maar uiteindelijk begint de pizza met een goede bodem. Wij zijn er veel mee bezig om de pizza juist die authentieke smaak te geven. De smaak die wij hebben geproefd in Napels willen wij naar Nederland brengen en het onze gast laten ervaren. Benieuwd of dat gelukt is? Wij denken van wel en graag willen wij dit voor jullie gasten aanbieden.

Reserveer nu uw pizza voor jullie bruiloft

Ben je op zoek naar een unieke eet ervaring voor je gasten en wil u een echte pizza foodtruck huren?

Reserveer dan onze Pizza met Pazzi food truck voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest, tuinfeest bruiloft, evenement of verjaardag of gewoon bij u aan huis

Reserveren