Krijg trek met de Anti pasti

Een antipasto (meervoud: antipasti) is een Italiaans aperitiefhapje dat  voor de pizza’s geserveerd wordt. Antipasti betekent letterlijk voor de maaltijd en duidt een vrij lichte schotel aan. Een antipasto wordt door een gemiddelde Italiaan vaak geserveerd als een plakje serranoham of prosciutto, maar ook een paar plakjes mozzarella of een handjevol amandelen of olijven. Antipasti kunnen worden geserveerd als simpel voorgerecht maar ook als een (vaak) relatief gezond hapje voor tussendoor. In elk Italiaans restaurant worden antipasti aangeboden. Vaak zijn deze antipasti uitgebreider. Ook op feestjes of bruiloften worden deze lekkernijen aangeboden. Op Italiaanse markten zijn ook veel stalletjes te vinden die hun specialiteiten qua antipasti aanbieden, zoals gefrituurde babyartisjokken. Net als de Spaanse tapas en Mediterrane mezze heeft de antipasti zijn klassiekers: (bron wikipedia)

Wij van pizza met pazzi stellen in overleg met de klant de planken samen. Wij proberen hiervoor zoveel mogelijk streek producten te gebruiken van campania of Friesland. Ook wordt de oven veel ingezet voor de kleine hapjes, zoals eigen gebakken brood of brood dippers voor de tapenades of pesto.

 

Reserveer nu uw pizza catering aan huis!

Ben je op zoek naar een unieke eet ervaring voor je gasten en wil u een echte pizza foodtruck huren?

Reserveer dan onze Pizza met Pazzi food truck voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest, tuinfeest bruiloft, evenement of verjaardag of gewoon bij u aan huis

Reserveren