Pizza foodtruck voor Italiaanse pizza feest op Noordelijke evenementen

Wil je een uniek tintje geven aan jouw evenement of  pizza feest? Zet dan Pizza met Pazzi uit Workum in! Wij serveren met passie de lekkerste gebakken pizza’s en brengen voor iedere gelegenheid dat heerlijke Italiaanse sfeertje mee. Catering op maat realiseren wij in overleg met jou. Naar wens stellen we een cateringpakket samen of maken we een menu op maat welke volledig aansluit op jouw behoefte. Pizza met Pazzi verzorgt catering in heel Noord-Nederland en bezorgt je gasten een onvergetelijke Italiaanse ervaring.

TIP: Reserveer de pizza proeverij en geniet van de verschillende Napolitaanse pizza’s op uw pizza feest

Vraag ook naar de mogelijkheden voor een pizza workshop en leer de pizza geheimen uit Napels.

Pizza met Pazzi biedt deze unieke catering onder andere aan op:
• Verjaardagsfeesten
• Bedrijfsfeesten
• Trouwerijen
• Evenementen
• Aan huis

Wij zijn gek op pizza, en dat proef je!

 

Wij hebben verschillende soorten neapolitan style style pizza’s in ons assortiment en dit wordt in overleg met de klant afgestemd. Vanwege de opwarmtijd van onze steenoven dienen wij circa 1,5 tot 2 uur van tevoren aanwezig te zijn om de oven op te warmen en onze stand op te bouwen.

Wij zijn bijna volledig self supporting en hebben alleen electriciteit nodig. Met onze steenoven kunnen wij circa 100 houtoven pizza’s per uur bereiden.

Wat wij eigenlijk altijd doen bij (grotere) groepen is dat we de houtoven pizza’s in 8 slices snijden en (met een servet) uitserveren op schalen, zodat iedereen vrij snel een pizzapunt krijgt. Wel hebben we dan iemand nodig die met de schalen rond gaat en de pizzaslices aan de gasten uitdeelt.