Verassende pizza’s met de proeverij!

Als je naar een pizzeria gaat, dan heb je waarschijnlijk wel een favoriete pizza? Eentje met veel vlees of juist met rucola en tomaatjes of een pizza met vis. De keuze wordt dan ook nog lastig gemaakt door de 100 pizza’s die op het menu staan.

De ene pizza heeft juist net dat er niet op zitten wat je graag wil en die zoek je dan op in de lijst, maar dan lijkt die andere toch weer lekkerder… Het wordt je dan niet altijd gemakkelijk gemaakt.

Wij maken met de ‘pizza proeverij’ de keuze op jullie feest! Er worden op deze avond verschillende pizza’s gemaakt en deze worden op houten planken geserveerd, zodat iedereen hier vrij snel van kan proeven. De Napolitaanse pizza’s worden met niet teveel verschillende toppings belegd, zodat je ook proeft wat er op de pizza zit. Je proeft de smaakvolle tomaatjes, de goede olijfolie, basilicum of de verse mozzarella enz.

Soms komt de klant met een suggestie en dan worden de pizza’s samen gemaakt. Dit maakt het pizzabakken leuk om samen creatief te zijn en verrassende pizza’s uit de oven te toveren.

Wij komen graag bij uw trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, famillie feest of ander feest met onze pizza proeverij en laat u verrassen. Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier.

Reserveer nu uw pizza catering aan huis!

Ben je op zoek naar een unieke eet ervaring voor je gasten en wil u een echte pizza foodtruck huren?

Reserveer dan onze Pizza met Pazzi food truck voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest, tuinfeest bruiloft, evenement of verjaardag of gewoon bij u aan huis

Reserveren