PIZZA FEEST VOOR bedrijfsfeest

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest van anti pasti, pizza tot eventueel een nagerecht. Bij veel van onze gerechten wordt de houtoven ingezet en alles wordt vers voorbereid. In de zomer staan we meestal in de buitenlucht de pizza’s te bakken, maar onze hybride oven kan ook op gas worden gestookt. Het voordeel hiervan is dat wij ook binnen de pizza’s kunnen bakken. De loods moet dan wel voldoende ruimte hebben, zodat onze trailer met de afemeting 6,5×2,5 meter naar binnen kan worden gereden. Dus heeft u een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, personeelsfeest, kerstfeest of opendag? Dan zijn er vele mogelijkheden om een geslaagd bedrijfsfeest te realiseren.

Voor grote groepen bieden wij vaak de proeverij aan. Op deze manier voorkom je een grote rij bij de balie en kan iedereen snel een pizzapunt eten. De pizzabakkers maken de meest gevarieerde combinaties en weten wat de klant wil. Ook wordt er met de gasten nieuwe combinaties gemaakt en dat maakt het pizzabakken ook leuk!

Wist u dat bij een Napolitaanse pizza de Pizza hawai een ‘no go’ is? De Napolitaanse pizzabakkers zijn trots op hun pizza en houden hun tradities in ere. Fruit hoort niet op een pizza en dat zal je daar ook echt niet kunnen bestellen. Bij pizza met pazzi proberen wij ons ook zoveel mogelijk te houden aan de tradities en ja..Pizza hawai hebben wij ook niet in het assortiment.

 

Reserveer nu uw pizza catering aan huis!

Ben je op zoek naar een unieke eet ervaring voor je gasten en wil u een echte pizza foodtruck huren?

Reserveer dan onze Pizza met Pazzi food truck voor uw bedrijfsfeest, buurtfeest, tuinfeest bruiloft, evenement of verjaardag of gewoon bij u aan huis

Reserveren