Pizza met Pazzi, Italiaanse passie in Friesland

Pizza met pazzi is ontstaan uit liefde voor de napolitaanse pizza. Napels is de geboortestad van de pizza en dit streekproduct  moet ook aan strenge eisen voldoen. Het is een authentieke manier van pizza bakken waarbij het begint met het deeg. Het deeg moet minimaal 4-6 uur rijzen en uiteindelijk moet de pizza gebakken worden in een houtoven op 400/450 graden.

sanmarzano
SanMarzano tomaat

De pizza is in 60-90 seconden klaar. Voor de toppings worden streekproducten gebruikt uit campanië, het zuiden van Italië. Pizza met pazzi gebruikt streekproducten uit het Friesland en een paar specifieke producten uit Campanië.

Pizza met pazzi brengt met zijn grote houtoven extra sfeer aan het feest. De oven is zo geplaatst dat de bezoekers het vuur in de oven kunnen bewonderen en natuurlijk hun pizza.

De Pizza met Pazzi pizzatruck is een mobiele pizzeria met een houtgestookte Valoriani oven die iedere pizza een laatste snufje Italiaanse passie meegeeft. Onze pizzeria op wielen levert jou en je gasten traditionele pizza’s. Het recept? Langzaam rijzend deeg, hoge kwaliteit ingrediënten en een uit Italië geïmporteerde handgemaakte pizzaoven. Onze pizza’s zijn in slechts anderhalve minuut klaar voor consumptie; slow food snel bezorgd.

Onze pizza’s maken jouw feest compleet!